Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

lunes, 18 de noviembre de 2013

Categories: , ,

Carrer UnióCiutat | C. Unió - 07001 Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | Mapa


Més informació 

Enllaça la plaça del Mercat amb la plaça del Rei Joan Carles.
Rebé aquest nom per acord municipal de 16 d’octubre de 1868, amb motiu del triomf de la Primera República i antigament era conegut amb el nom de “entre es Mercat i el Born” i del Príncep.

És un carrer no gaire llarg, però un dels millors carrers de la ciutat, atès el caire de carrer cèntric que sempre ha disposat.

Conegut també per un tarannà comercial, amb presència d’establiments de moda, roba, imatge personal, complements...

L’arbrat, a ambdós costats, li confereix un aspecte peculiar, i el permet recórrer el carrer a l’ombra per divisar els nombrosos edificis històrics dels carrers propers.

El Gran Hotel, l’Audiència Nacional (Can Berga), el Teatre Principal, Can Casasayas...són alguns d’aquests edificis propers que es poden contemplar, juntament amb el monument dedicat a Antoni Maura.

Mentre que el Casal Balaguer, que es troba a tocar amb la plaça del Rei Joan Carles I, viu un procés de restauració per recuperar-lo per a la vida cultural i monumental de la ciutat.


El fet de ser un carrer cèntric fa que sigui molt transitat;  es troba a un enclavament amb molta vida comercial, amb zones de passeig, de terrasses...que el fan de pas imprescindible per recórrer aquest indret tan atractiu de la ciutat.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva