Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

lunes, 18 de noviembre de 2013

Categories: , ,

Plaça de la Reina


Ciutat | Plaça de la Reina - Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | Mapa


FOTOS©IBFC

Més informació 

Entre el Passeig del Born i l’avinguda d’Antoni Maura, i entre els carrers Conquistador, Apuntadors i Guillem Mesquida s’ubica la plaça dedicada a la reina Isabel II, de la qual es conserva una glorieta amb una font.

Plaça molt coneguda i visitada, atesa la proximitat amb els indrets emblemàtics de la ciutat.

Per una banda, amb el passeig del Born (Casal Solleric, zona comercial),  d’una altra amb l’avinguda d’Antoni Maura (s’Hort del Rei, aparcament subterrani, el Parc de la Mar, el passeig Sagrera, zona de terrasses).
Mentre que a través del carrer Conquistador s’arriba a la Fundació Bartomeu March, a la Seu i al carrer Palau Reial (Parlament i Consell Insular de Mallorca).

Parades de transport públic permeten l’arribada a aquest indret, que és un punt de trobada per recórrer l’espai que ocupa l’antic port natural de la ciutat, juntament amb el passeig del Born i l’avinguda d’Antoni Maura.

És una plaça lluminosa, amb percepció d’amplitud i amb molta vida, atès l’atractiu turístic, històric, cultural i comercial de l’enclavament. 


Al seu costat es conserva una zona verda dedicada al poeta Joan Alcover i de la qual destaca un bellaombra, un impressionat arbre que ofereix ombra als vianants i turistes.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva