Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

lunes, 18 de noviembre de 2013

Categories: , ,

Plaça Joan Carles I (de les Tortugues)


Ciutat | Plaça Rei Joan Carles I - 07012 Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | Mapa

Més informació 

Popularment, anomenada de les tortugues, amb motiu dels animals que sostenen el monòlit de la font que presideix la plaça i que esdevé l’indret de celebracions de triomfs esportius.

Situada a la cruïlla que formen el carrer Unió, avinguda de Jaume III, Sant Jaume i passeig del Born, disposa d’una perspectiva sobre cadascun d’aquets carrers esmentats.

Cap a l’avinguda Jaume III es permet observar l’alineació de les edificacions de façanes i pòrtics classicistes, fins arribar al pont que permet superar el torrent de la Riera.

En el sentit del carrer Unió, la vista arriba fins al Teatre Principal, tot passant prèviament pel Casal Balaguer, el Gran Hotel, l’arbrat i entreveure la plaça del Mercat amb el monument a Antoni Maura.

El que es veu cap al carrer Sant Jaume és un carrer que es va estrenyent així com es perd la perspectiva gràcies a l’estretor d’aquest i a la volada de les taulades dels edificis que sembla que s’arriben a tocar.


Contemplar la totalitat del Passeig Born és l’altra perspectiva que ofereix aquest plaça, amb el casal Solleric i edificis amb oferta comercial a mà dreta, i amb oferta de cafeteria i establiments comercials especialitzats a mà esquerra, fins arribar a la plaça de la Reina.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva