Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

lunes, 30 de diciembre de 2013

Carrer Constitució


Carrer Constitució - 07001 Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | MapaMés informació 

Uneix la plaça del Rosari amb el passeig del Born.

Transmet una percepció d’amplitud, de serenor i de lluminositat; conegut perquè s’hi ubica l’edifici de la Delegació del Govern i de l’oficina principal de Correus a un dels costats.

A l’altre costat, hi ha edificacions, de les quals destaquen les galeries dels immobles més propers al passeig del Born, amb una tonalitat que li permet reflectir la llum que entra al carrer.

Els locals dels baixos d’aquests l’ocupen establiments comercials, alguns dels quals amb fama internacional i especialitzats (roba, complements, joieria...), juntament amb altres dedicats a activitats de comerç més tradicionals.
Al seu costat,  s’obri pas també una incipient oferta de restauració.

Les àmplies voreres faciliten el pas dels vianants i el passeig, fet que permet arribar als nombrosos indrets d’interès propers, com: la zona comercial de Sant Nicolau, el Parlament, la biblioteca de la Fundació March, l’Hort del Rei, l’Almudaina, la plaça de la Reina, la casa Pelaires...i accedir a l’aparcament de l’avinguda d’Antoni Maura.


Tot continuant per la part de la plaça del Rosari, s’arriba a la bifurcació amb el carrer de Sant Domingo que permet arribar a Cort i amb les escales que accedeixen al carrer Conqueridor.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva