Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

lunes, 30 de diciembre de 2013

Carrer de Colom


Carrer de Colom - 07001 Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | Mapa


Més informació 

Uneix la plaça de Cort, el centre polític de la ciutat, amb el carrer Bosseria (que condueix al carrer Sindicat i a la plaça Salvador Colll) i la plaça del Marquès del Palmer, que precedeix la plaça Major.

Transcorre paral·lel amb el carrer comercial de Jaume II, al qual s’accedeix per la plaça de la Pescateria Vella i amb el carrer de l’Argenteria, al qual s’arriba pel carrer del Set Cantons.

És un carrer que sorgí a finals del XIX fruit d’una intervenció de modernitat que transformà la zona i pel qual antigament transcorria el tramvia que arribava fins a Porto Pi.

Molt interessants són les façanes dels edificis de tot el carrer, moltes rehabilitades no fa gaire.

És una carrer amb una forta tradició comercial, activitat a la qual es dediquen els baixos d’aquests edificis.
Destaquen les rellotgeries i joieries reconegudes internacionalment, al costat de tendes de roba i de complements i de noves activitats que recentment s’hi han instal·lat.


Sobresurt l’edifici El Aguila, a la cantonada amb el carrer de les Monges, amb influències d’art nouveau, i en el qual destaquen externament l’estructura metàl·lica, el vidre, l’ús de ceràmiques policromes i l’ornamentació vegetal i floral.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva