Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

lunes, 30 de diciembre de 2013

Carrer del Sindicat


Carrer del Sindicat- 07001 Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | Mapa

Més informació 

És un dels carrers més populars entre la ciutadania, que enllaça el carrer Bosseria i la plaça o porta de Sant Antoni, una de les entrades de la ciutat i a partir de la qual començava la carretera a Manacor i on s’establien les Enramades.

L’activitat comercial n’és el tret que defineix el carrer, podent dir que és un continu d’expositors comercials en què es conjuga l’oferta per a un públic jove amb comerç tradicional i especialitzat. Sobre els establiments comercials s’aixequen habitatges antics.

Acostuma a estar ple a vessar de gent que surt de compres o que passeja. De fet, és un dels primers carrers per a vianants i immediatament s’assumí com a tal entre la consciència de la ciutadania.

Pren el nom de la Casa del Sindicat o dels síndics forenses, antiga figura de l’àmbit de la Justícia.
Els síndics forenses tenien marcats els dies en què havien de residir a la ciutat, la qual cosa obligà que tinguessin un edifici o posada pròpia on acollir-se; aquesta es va conèixer amb el nom de Sindicat i d’aquí prové el nom del carrer.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva