Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

lunes, 30 de diciembre de 2013

Carrer Sant Domingo


Carrer Sant Domingo - 07001 Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | Mapa


Més informació 

En record de l’antic convent dels dominics

L’esmentat convent, enderrocat al 1837, s’estenia sobre un gran solar que ocupava diverses illetes actuals i en record seu se li atribuí aquest nom, precisament a la part del convent que corresponia a la capella del Rosari i a la porta principal de l’església.

Aquest carrer, que enllaça la plaça de Cort amb la plaça del Rosari, i que antigament es coneixia amb el nom del carrer de la Sabateria, és un carrer comercial, amb molt de trànsit i animació. Els establiments comercials de qualitat instal·lats atreuen l’atenció dels visitants, juntament amb el desnivell físic que el caracteritza.

Del carrer estant, es divisa, per una banda, el Parlament i el Palau March, mentre que per l’altra banda es percep el trull del carrer de Jaume II, amb una intensa activitat econòmica i el passar constant de residents i turistes.

Es troba a una zona de carrers per a vianants, fet que permet gaudir la ciutat i el centre històric d’una manera propera i a l’ombra de la memòria d’un dels grans convents gòtics de Palma.De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva