Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

miércoles, 18 de diciembre de 2013

Es Molinar


Es Molinar | Vicari Joaquin Foster - 07007 Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | Mapa
Més informació 

Barriada del Llevant, que deu el nom als molins fariners que s’hi construïren tot aprofitant el vent de l’Embat que arriba des de la mar.

El sorgiment de fàbriques d’electricitat i gas provocaren la transformació dels molins com a habitatges i que, juntament amb les casetes d’estiueig de la petita burgesia local del XIX de pocs metres de façana i d’una o cap alçada, els habitatges populars dels obrers i les primitives edificacions dels pescadors, han dotat la zona d’un caràcter tradicional i encisador, esdevenint un barri residencial.

La seva geografia Inclou les petites cales del Portitxol i del Portitxolet, seu de ports esportius, la diminuta península de la Roqueta i la desembocadura del torrent Gros i el de na Bàrbara..


El passeig del Born, amb espai central i arbrat, el carrer vicari Joaquim Fuster són exemples de zones públiques d’oci i de vida social, amb terrasses i oferta de restauració, i es completa amb el nou passeig marítim, el qual separa la mar de les casetes tradicionals i transmet la percepció de caminar sobre l’aigua i tocar el cel, mentre se segueix amb la mirada tota la badia.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva