Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

domingo, 22 de diciembre de 2013

Jardins de S'Hort des Rei


Jardins de s'Hort des Rei| Avinguda Antoni Maura - 07001 Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | Mapa


Més informació 

Petit pulmó verd a la ciutat en què conviuen fonts, nombroses espècies vegetals i un conjunt escultòric, esdevenint una de les figures més representatives la del foner balear.

Ocupa la part de Ponent del conjunt de l’Almudaïna, del qual és inseparable. Des de temps immemorials constituïa l’hort del palau reial o Almudaïna, d’on prové el seu nom. Durant segles va estar tancat entre murades.

L’angle nord es va cedir a l’Ajuntament per permetre la sortida del nou carrer de Conqueridor, cap a la plaça de la Reina.

L’aspecte actual prové d’una actuació de finals dels seixanta que enderrocà diferents construccions que s’hi havien fet. D’estil historicista a la manera dels jardins àrabs. Destaca l’arc que sobrevola l’estany i que probablement conduïa des de la fortalesa fins a la mar.

Forma amb la Catedral i l’Almudaïna un dels conjunts més visitats de la ciutat. Té al seu costat el Parc de la Mar i el Moll Vell i als seus peus transcorre l’avinguda d’Antoni Maura, amb tot un conjunt d’oferta de restauració i comercial.


Esdevé una agradable zona de passeig i de descans que recull tota la llum que prové de la façana marítima i permet disposar de vistes sobre la mar i cap al castell de Bellver.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva