Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

domingo, 22 de diciembre de 2013

Palau Reial de l'Almudaina


Palau Reial de l'Almudaina| Vicari Joaquin Fuster - 07060 Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | Mapa


Més informació 

Vigia de la ciutat

Aquesta construcció s’aixeca sobre un dels indrets més agraciats de la ciutat.

Els edificis que el formen, tal com el coneixem actualment, provenen de finals dels segle XIII, quan el rei Jaume II  disposà construir una nova residència per als monarques del nou Regne de Mallorca.

Assentat, el palau o castell, sobre les runes del vell palau àrab, per un costat tenia la mar als seus peus i per l’altre l’aigua de la Riera, que travessava aleshores per la ciutat.

Diferents intervencions al llarg de la història li han configurat l’aspecte actual.

S’ubica a una cruïlla de llocs emblemàtics i d’edificacions importants de la vida cultural i política de la ciutat. Es troba tot just davant la Seu; limita amb l’Hort del Rei, jardins que serveixen de repòs i de gaudi per als visitants; el Palau March i la biblioteca d’aquest; el Parlament de les Illes Balears; l’avinguda d’Antoni Maura, el Passeig Marítim...


Des de l’Almudaina es disposa d’unes magnífiques vistes sobre la mar, el port, la zona de El Terreno y molt més allà de la Badia de Palma.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva