Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

lunes, 30 de diciembre de 2013

Parc de la Mar


Parc de la Mar - 07001 Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | Mapa


FOTOS©IBFC

Més informació 

Ocupa terrenys que abans pertanyien a la mar. Situat a una dels indrets més identificatius de la ciutat, als peus de la Catedral, tot permetent el reflex d’aquesta al llac que conté.

Construït entre els 70 i els 80, de forma allargada i ubicat entre la Seu i l’autopista de Llevant: prolongació del passeig Marítim, que uneix la ciutat amb l’aeroport i cap a la zona d’Andratx.

S’estén des de l’avinguda d’Antoni Maura i s’Hort del Rei fins a les avingudes, al punt del Baluard del Príncep. Fa costat amb Ses Voltes, espai municipal per a activitats culturals, aferrat a la murada i als peus de la Catedral i del Palau Episcopal.

Al voltant del llac, caracteritzat pel sortidor d’aigua que hi ha enmig, hi ha una gran explanada pavimentada, amb diferent arbrat, amb àrea infantil de jocs, gespa, diferents grups escultòrics. Tot plegat, esdevé una gran zona de passeig per a tots tipus de públic i tot just davant la mar.

Durant tot l’any s’hi desenvolupen activitats a l’aire lliure; especialment durant les nits de l’estiu, a la fresca.

Al subsòl hi ha una aparcament subterrani que està connectat amb el de l’avinguda d’Antoni Maura.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva