Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

domingo, 22 de diciembre de 2013

Passeig Marítim


Passeig Marítim de Palma - Vicari Joaquim Fuster - 07007 Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | Mapa


Més informació 

Uneix la ciutat amb els dics portuaris situats a l’Oest. Suposà la transformació del litoral del barri de El Terreno atorgant un nou valor urbà als solars que donaven a la mar.

S’hi construïren edificis de gran alçària, majoritàriament hotels, i arribà a convertir-se, juntament amb la Platja de Palma, en la zona de major importància turística de la ciutat.

Avui en dia és un tram de l’anell de circumval·lació de la ciutat, integrat per la via de cintura, l’autopista de Ponent i el fragment urbà de l’autopista de l’aeroport.

Una part d’aquest esdevé la zona d’oci i de vida nocturna de la ciutat, amb una gran projecció nacional i internacional gràcies als locals que durant dècades han liderat aquest àmbit.

Permet fer un recorregut en forma de passeig sota les palmeres i al mateix nivell de la mar; contemplar la badia, el trànsit d’embarcacions i la façana urbana, amb una variada combinació de colors, d’estils...que l’impregna d’una personalitat pròpia.

És una primera línea de la ciutat que passa per molts de llocs emblemàtics com: Catedral,  Parc de la Mar, Almudaïna, la Llotja, l’Hort del Rei, sa Faixina, el Jonquet, el Puig de Sant Pere...i d’una important oferta hotelera, de restauració i comercial, a més del magnífic Auditòrium.


De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva