Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

domingo, 5 de enero de 2014

Parc de les Estacions


Parc de les Estacions |  07002 - Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | Mapa
Més informació 

Parc de forma rectangular. Limita pels laterals amb els carrers Eusebi Estada i Marquès de la Fontsanta (amb activitat comercial i propera a centres acadèmics); pels extrems amb el carrer Gabriel Maura i la plaça d’Espanya, aquí hi ha l’estació del tren de Sóller, l’Hotel Avenida i les avingudes, amb tota la centralitat que implica.

Al subsòl, acull l’estació intermodal, el nodus de comunicació clau de l’illa, atès que aplega l’estació de metro, tren i transport terrestre, que uneix Palma amb els municipis de tot Mallorca.

En conjunt, és una zona verda, completament lluminosa, que combina espais interiors de passeig, descans, jocs infantils i d’esbarjo en general i tot això al costat d’un dels principals centres neuràlgics de la ciutat, com és la plaça d’Espanya i les avingudes.

Diferents intervencions han fet possible reconvertir l’espai destinat antigament a activitats relacionades amb la reparació, el manteniment i l’estacionament de vagons de tren i d’emmagatzemament d’estris relacionats amb l’esmentat mitjà de transport en un pulmó verd, en un present per al descans i el gaudi de la ciutadania.


També, al costat de les avingudes, compta amb un espai adient per desenvolupar-hi esdeveniments, ubicar-hi de forma provisional instal·lacions per a tot tipus d’activitats públiques.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva