Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

domingo, 5 de enero de 2014

Categories: , , , , ,

Passeig Mallorca


Passeig Mallorca |  07012 - Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | Mapa

Més informació 

Aquest passeig s’assenta damunt el traçat del que fou recinte fortificat de Palma durant l’edat moderna. Temps enrere s’hi ubicava l’antic gremi dels tintorers.

Té forma de circumval·lació, amb dos amplis sentits de circulació, tot deixant al centre el torrent de la Riera que ja arriba a tocar a la mar.

Disposa de nombroses palmeres, de zona amb jardí, amb voreres amples i compta amb una gran percepció d’amplitud que li donen sentit a la qualificació de passeig.

Cap al Nord es veuen les primeres muntanyes de la Serra de Tramuntana i limita amb el pas de les avingudes, amb la zona coneguda dels instituts.
Per l’altra cap, limita amb la plaça de Santa Catalina i el Baluard de Sant Pere, on hi ha el museu d’art contemporani.

Integren el passeig, a un costat, edificis amb pòrtics amb un sentit de continuïtat i amb presència d’activitat comercial, de restauració, d’oci i d’hostaleria i també d’activitats professionals. Mentre que a l’altre costat s’aixequen edificis d’habitatges i s’hi troben, entre altres, l’edifici de la Policia Nacional, el Teatre Municipal i un institut politècnic.


Tot plegat, és un indret considerat de prestigi dintre de la ciutat, que disposa de molta llum, que confereix la percepció de trobar-se a una zona verda. Cal destacar les formidables vistes que s’obtenen des de les terrasses dels edificis, especialment de la façana marítima de la ciutat.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva