Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

domingo, 5 de enero de 2014

Plaça d'Espanya


Plaça d'Espanya |  07002 - Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | Mapa
Més informació 

S’aixeca sobre l’antic fossat d’una de les portes de la ciutat (Porta Pintada) i la fesomia de la plaça i dels carrers propers obeeix a una reforma de l’Eixample de l’enginyer Eusebi Estada.

Presideix la plaça l’estàtua eqüestre del Rei Jaume I, sobre una font i envoltada d’un petit espai verd. Els arbres faciliten ombra als vianants que la recorren i als visitants que descansen a un dels bancs. Un colomer i un baròmetre són els altres dos ítems que destaquen.

És el nodus central de comunicació de Palma i de tota l’illa; compta al seu voltat amb edificis de grups corporatius i de l’Administració i també amb una oferta d’establiments de cafeteria i restauració.

Per davant seu transcorren les avingudes, que separen la plaça de la zona verda del parc de Ses Estacions i de les estacions del tren, ferrocarril, metro i transport per carretera i d’una sala de cine.
Per l’altre costat, hi ha el Convent dels Caputxins, el mercat municipal de l’Olivar i els aparcaments subterranis que permeten l’arribada dels vehicles fins al centre de la ciutat.


Les característiques físiques de la plaça i la ubicació d’aquesta fan que sigui un dels punts de trobada per a l’expressió de tot tipus de manifestacions ciutadanes: culturals, musicals, polítiques....

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva