Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

domingo, 5 de enero de 2014

Plaça Major


Plaça Major |  07001 - Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | Mapa


 FOTOS©IBFC
FOTOS©IBFC
FOTOS©IBFC

Més informació 

La més gran de les places de la ciutat, està envoltada d’un conjunt de carrers comercials i que, al mateix temps, són per a vianants.

És rectangular i el perímetre és porticat, amb edificis de tres o quatre pisos. El pati interior que queda esdevé una àmplia zona per a terrasses de cafeteries, un escenari per a concerts musicals i un espai per a esdeveniments amb nombrosa participació ciutadana.

Al subsòl hi ha unes galeries comercials i un aparcament subterrani que facilita l’arribada fins al centre.

Hi ha un constat trànsit de gent, atès que és troba a un indret gairebé de pas obligat dintre del centre històric i que marca la vida social i econòmica de la ciutat.

La presència de parades de firants és una constant: uns artesans durant gairebé tot l’any i  altres especialitzats per a l’època de Nadal i Reis. Els artistes de carrer hi tenen cabuda.

Limita amb el carrer de Sant Miquel, Via Sindicat, la Rambla, el Teatre Principal i la plaça del Marquès del Palmer, des de la qual s’arriba a la plaça de Cort a través del carrer Colom.

L’espai que ocupa és el de l’antic convent de Sant Felip Neri i de la seu de la Inquisició.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva