Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

lunes, 24 de febrero de 2014

La Rambla


Ciutat | Rambla - 07012 Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | Mapa

Més informació 

Uneix l’antiga Porta de Jesús (on comença Via Roma) amb el carrer de la Riera, on es troba el Teatre Principal.

És un dels indrets de la ciutat que ha viscut més transformacions, les més importants de les quals daten de finals del XVIII i principis del XIX, atès que era el llit del torrent de la Riera i per on transcorria aquest fins arribar a la mar.

Després de traslladar el torrent es convertí en un passeig amb un cert caràcter de quietud, sedant...

A la zona central acull parades de venda de flors i també acostuma a ser la seu puntual de mostres i fires de temàtiques diverses, com per exemple d’artesania, de productes tradicionals i de productes de Nadal.

Els arbres aporten ombra al passeig i els bancs conviden a una conversa a l’ombra contemplant l’anar i venir de la gent i l’activitat de les floristeries.


A un dels costats, hi ha el Convent de Santa Magdalena i a l’altre, al costat de l’antic convent del Carme, hi ha un edifici d’atenció sanitària. L’activitat comercial és major cap al carrer de la Riera, amb establiments d’antiguitats, de roba i cafeteries; mentre que cap a l’altra costat trobam que limita amb l’edifici de la Misericòrdia.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva