Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

domingo, 16 de febrero de 2014

Passeig del BornCiutat | Passeig des Born - 07012 Palma
Palma Film Office - 900 139 138 | Tràmits | Mapa


Més informació 

Passeig decimonònic construït a partir del reblert de l’antic llit del torrent de la Riera, que ja rebia la denominació de Born al segle XV.

S’emprava com a lloc de tornejos, funcions públiques, commemoració de tot tipus d’esdeveniments. Era el lloc adient per al desenvolupament d’expansions populars.

Amb el temps, s’hi construïren edificis de famílies ben assentades socialment, si bé donant-li l’esquena, atès que fins al XIX no es cobrí el torrent.

Considerat durant molt de temps el centre vital de la ciutat. És essencialment l’indret per anar a passejar, fer vida social...que ha perviscut fins al nostre temps, tot sota el característic espai central, amb els bancs de pedra, l’imponent arbrat, l’amplària del passeig, la percepció de caminar sobre un braç de mar, sobre el port natural de la ciutat.

A dècades anteriors, ha estat seu d’afamats locals d’oci i d’esbarjo; testimoni que han recollit modernes i especialitzades tendes de roba, disseny, bijuteria...

Entre les construccions cal destacar el Casal o Palau Solleric, convertit actualment com a centre cultural.


Uneix la plaça del Rei Joan Carles I (que enllaça amb Unió i Jaume III), lloc en què es troba la font de les tortugues, amb la plaça de la Reina, a través de la qual s’accedeix a Antoni Maura i al passeig Sagrera.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva