Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

domingo, 30 de marzo de 2014

Avinguda Antoni Maura

FOTOS©IBFC


Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma| Plaça de la Porta de Santa Catalina -07012 Palma 
Palma Film Office - 900 139 138 |  Mapa

 FOTOS©IBFC
FOTOS©IBFC
FOTOS©IBFC

Més informació 

Està dedicada a la figura de l’estadista i escriptor Antoni Maura, qui fou president del Consell de Ministres durant el regnat d’Alfons XIII.

L’avinguda, coneguda abans com a carrer de la Marina, i que enllaça actualment amb la plaça de la Reina i el Passeig Marítim, ocupa el lloc de la primitiva desembocadura del torrent de la Riera.

A la segona meitat del XIX passà a ser l’important eix que unia el Moll amb el centre de la ciutat.

S’hi construïren voravies, es plantaren arbres i s’il·luminà amb fanals monumentals. També, es varen refer els marges i s’hi construïren habitatges i s’ocupà l’actual Hort del Rei amb el Quarter de Cavalleria.

Aquesta ample avinguda, és una zona de passeig, amb grans terrasses en les quals gaudir, a l’ombra dels arbres, de les vistes de l’Hort del Rei, l’Almudaïna i la mar, indrets amb els quals limita.

També, fa costat amb el barri de la Llotja, amb una apreciable oferta gastronòmica.


L’antic port natural de la ciutat, per on s’endinsava la mar, acull un modern pàrquing subterrani de 836 places i parades de transport públic, atès el nombre de visites que rep aquesta zona, una de les més agradables de la ciutat.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva