Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

jueves, 16 de octubre de 2014

PalmaActiva convoca el I Festival PalmaFilm

  • El certamen es dirigeix a persones desempleades majors de 45 anys i a emprenedors
  • Amb aquesta acció,, l’Ajuntament de Palma vol promoure la metodologia Canvas, una nova eina visual utilitzada en la recerca de treball i en la creació d’empreses
PalmaActiva, l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Palma, organitza el I Concurs CanvaActiva dotat amb 6.000 euros. El certamen es divideix en dues categories: persones desempleades majors de 45 anys i persones emprenedores. Amb aquest concurs, l’Ajuntament de Palma pretén promoure la metodologia Canvas, una nova eina visual de disseny utilitzat en la recerca de treball i en la creació d’empreses.

Esperanza Crespí, tinenta de batlia de Comerç, Treball, Joventut i Participació, explica que “amb aquest concurs volem promoure la metodolia Canvas, que utilitzam a PalmaActiva des de 2013, el model Canvas permet veure en una sola pàgina quin és el nostre model de negoci i les nostres competències personals i professinals”. La presidenta de PalmaActiva assenyala que més de 300 ciutadans han completat l’itinerari de formación Canvas per a emprenedors, mentre que prop d’un centenar de ciutadans han completat la formació adreçada a majors de 45 anys.

El I Concurs CanvaActiva +45, dirigit a persones desempleades majors de 45 anys, está dotat amb 3.000 euros en premis:
  • Un primer premi de 1.500 euros
  • Un segon premi de 1.000 euros
  • Un tercer premi de 500 euros
El I Concurs CanvaActiva categoria persones emprenedores també està dotat amb 3.000 euros:
  • Un primer premi de 1.500 euros
  • Un segon premi de 1.000 euros
  • Un tercer premi de 500 euros
Poden participar al concurs aquelles persones que hagin realitzat previament la formació sobre la metodologia Canvas, que consta de 5 mòduls. La data límit d’inscripció és el dia 14 de novembre.

Més informació: www.palmaactiva.com i al BOIB nº 129 de 25 setembre.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva