Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

lunes, 13 de abril de 2015

Concurs Maremobile de Maremostra i Cesag
EL CINEMA SALTA Al MÒBIL AMB EL CONCURS MAREMOBILE

Maremobile, concurs de curtmetratges relacionats amb la navegació i la pesca tradicional filmats amb mòbil. 

Ets capaç de condensar una bona història, crèdits inclosos, en només cinc minuts? Per si aquest repte et sembla poc, suma-li la possibilitat de poder filmar-ho amb el teu propi mòbil. Són dos dels pilars fonamentals del nou concurs Maremobile que llança Maremostra per promoure la realització de curtmetratges utilitzant la tecnologia dels smartphone o iPhone. 

En aquesta edició, la temàtica dels curts haurà d'estar relacionada amb la navegació i la pesca tradicionals tant en documental com en ficció. Això sí, sempre amb contingut original. Podran concórrer grups d'entre 3 i 5 persones en els quals almenys una haurà de ser major de 18 anys.

El termini d'admissió de curtmetratges finalitzarà el proper 17 d'abril. Una setmana més tard, el dia 24, es coneixerà el nom de les deu millors obres, que es projectaran dins de la programació oficial de Maremostra. El nom de l'equip guanyador es donarà a conèixer el 3 de maig, coincidint amb l'última jornada del festival. 

El jurat estarà compost pel cineasta Marcos Cabotá; la responsable de projectes del Clúster Audiovisual de Balears, Anna Aguiló; el professor i responsable de tecnologia audiovisual del Cesag, Iker Olabe; i l'actriu i directora del Evolution – Mallorca International Film Festival, Sandra Seeling.De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva