Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

viernes, 5 de junio de 2015

La sèrie de TV [The Night Manager] es filma a Mallorca


El rodatge té lloc a Mallorca aquest mes de juny, adaptant nou drama de TV, "The Night Manager", amb el suport de la Palma Film Office i de la Illes Balears Film Commission. Basada en la novel·la homònima de John Le Carré de 1992, la sèrie de televisió de sis capítols està dirigida per l'oscaritzada Susanne Bier, i protagonitzada per les estrelles Tom Hiddleston ("Thor"), Hugh Laurie ("House"), Olivia Colman ("Broadchurch"), Tom Hollander ("Pirates del Carib") i Elizabeth Debicki ("El gran Gatsby"). També protagonitzen el drama intèrprets espanyols com Marta Torné ("El internado") i Antonio De la Torre ("Volver").

"The Night Manager", produïda per The Ink Factory, AMC i BBC One, s'estrenarà a través de la BBC al Regne Unit i d'AMC als EUA l'any 2016. El rodatge va comenar aquesta setmana a diverses localitzacions de Palma, i continuarà durant més d'un mes a diferents parts de Mallorca. La producció ha estat recolzada per les oficines de l'Ajuntament de Palma mitjançant la Palma Film Office i pel Govern de les Illes Balears mitjanant la Illes Balears Film Commission, que han facilitat les negociacions i la informació necessàries per filmar tant a Palma com a Mallorca. La producció tamb ha rebut el suport de la productora mallorquina Palma Pictures, que han mobilitzat un equip de més de 75 professionals artstics i tècnics, així com a prop de 50 vehicles, la qual cosa es tradueix en molts de llocs de treball.

"The Night Manager" és un dels llibres més estimats i aclamats per la crítica de Le Carré. La història barreja espionatge i delinqüència organitzada, i va ser un èxit de vendes als Estats Units i al Regne Unit, traduda a més de 20 idiomes i aconseguint, només a Amrica del Nord, més d'un milió de còpies venudes.

La sèrie segueix l'ex soldat britànic Jonathan Pi (Hiddleston), que és reclutat per un agent d'intelligència anomenat Burr (Colman) per navegar pels racons foscos de Whitehall i Washington, on una aliança impia opera entre la comunitat d'intelligència i el comerç d'armes secretes. Per infiltrar-se en el cercle del traficant d'armes Richard Onslow Roper (Laurie), la seva nòvia Jed (Debicki) i un associat anomenat Corcoran (Hollander), Pi es converteix a si mateix en un criminal.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva