Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

martes, 15 de diciembre de 2015

Palma Film Office dóna suport a The Base, la nova Associació d'Empreses i Treballadors de Serveis de Producció AudiovisualLa regidora de Turisme, Comerç i Treball, Juana Maria Adrover, i la directora general de Treball, Eugènia Crespí, han assistit avui a la presentació de The Base (Assocació d’Empreses i Treballadors de Serveis de Producció Audiovisual). The Base és una associació sense ànim de lucre que integra a la pràctica totalitat d’empreses que fan feina a la indústria de serveis de producció audiovisual.

Adrover ha afirmat que per a Balears és una bona notícia la creació d’aquesta associació que engloba una trentena d’empreses que ofereixen serveis de producció –és a dir, que actuen d’enllaç local entre les productores estrangeres i nacionals de publicitat, cine i fotografia publicitària–. Adrover, que és presidenta de la Palma Film Office, ha ofert a la nova associació suport institucional per aconseguir l’objectiu comú de què Palma sigui un referent per realitzar filmacions.

Segons el representants de The Base - nom que significa Balearic Services- l'associació s'ha creat per captar filmacions de publicitat i pel·licules per a Mallorca, satisfent les necessitats de les productores. Els fundadors de The Base han destacat que el sector, que dóna feina tot l'any, unificarà la veu dels associats i serà un interlocutor vàlid dels interessos dels socis.


Peu de foto, d’esquerra a dreta: Javier Torreiro, vicepresident de The Base; Eugènia Crespí, gerent de PalmaActiva; Juana Maria Borrás, regidora de Turisme, Comerç i Treball; Martín Nigro, president de The Base i Maria Carrera, Fulgencio Coll i Juan José Seda, vocals de The Base.

De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva