Benvinguts a la Palma Film Office
Benvinguts a la Palma Film Office

jueves, 11 de agosto de 2016

PalmaActiva convoca el II Festival de curtmetratges Palma Film

El II Festival de Curtmetratges Palma Film és un concurs audiovisual que té com a finalitat impulsar les iniciatives culturals audiovisuals mitjançant el desenvolupament d'un festival de curts cinematogràfics aprofitant els millors escenaris de la nostra ciutat, fomentant - a la vegada -  l’esperit emprenedor.


Premis

El festival consta de tres categories, cadascuna amb un sol premi.
- Premi Ficció per import de 4.000 €
- Premi Documental per import de 4.000 €
- Premi especial Green Shooting per import de 2.000 €


Participants

Poden participar al concurs tant les persones físiques com jurídiques. Les persones físiques poden participar tant  de forma individual com de forma col·lectiva.

Les persones jurídiques legalment constituïdes ho poden ser sota qualsevol formula, sempre que tinguin un objecte social relacionat amb el sector audiovisual i la producció i/o comercialització de filmacions.

Els participants, tant a títol individual com a títol col·lectiu, han de tenir els drets per a la presentació de l’obra al concurs.


Les obres audiovisuals

Es premien les obres audiovisuals, aquestes han de tenir una durada total no superior a 30 minuts i de temàtica lliure. Es poden presentar obres de ficció, animació, documentals, etc., manco aquelles que tinguin un caràcter o contingut purament publicitari d’alguna marca, bé, producte o servei.

La data de producció ha de ser inferior a cinc anys des de l’establiment de la convocatòria d’aquest concurs i no s’han d’haver presentat a cap altre concurs de PalmaActiva. Al curtmetratge ha de figurar el títol de l’obra i l’autoria, i en el seu cas, l’entitat o el titular d’aquesta.
Les obres s’han de presentar en el seu idioma original. Si aquest no fos el castellà o català, s’ha de presentar amb subtítols en castellà o català. A més, s’ha d’ajuntar la llista dels diàlegs originals amb la traducció al castellà o català.

Les obres han d’incloure ubicacions, localitzacions i escenaris interiors o exteriors recognoscibles de la ciutat o del municipi de Palma.


Presentació de sol·licituds
El termini de presentación de sol·licituds finalitza el dia 26 de setembre.

Les sol·licituds es presentaran mitjançant model oficial de participació, que es pot obtenir electrònicament a l'enllaç  següent, a la l’adreça web de l’organisme www.palmaactiva.com o físicament a PalmaActiva (C. Socors, 22, Palma), en horari de 9 a 14h, de dilluns a divendres laborables.

Les sol·licituds es presentaran per correu electrònic a l’adreça següent: palmafilmoffice@palmaactiva.com  o físicament a PalmaActiva (C. Socors, 22, Palma), en horari de 9a 14h, de dilluns a divendres laborables, acompanyada de la documentación annexa i dels requisits següents:

A) 2 fotografies de la pel·lícula en format digital (300 ppp jpg i no superior a 1Mb).
B) Sinopsis (màxim 300 caràcters inclosos els espais).
C) Relació detallada de les ubicacions, localitzacions i dels escenaris de la ciutat / municipi de Palma.
D) Biofilmografia de qui dirigeix i empresa productora (màxim 400 caràcters inclosos els espais).
E) Fotografia de qui dirigeix (300 ppp jpg i no superior a 1Mb).
F) Fotocòpia del DNI o NIE del sol·licitant.
G) Presentació de vídeo del curtmetratge pujant-ho a la plataforma Youtube en mode privat i compartir amb
pfoffice.palmaactiva@gmail.com
H) Presentació de tràiler del curtmetratge, amb una durada màxima de 60 segons, pujant-ho a la plataforma Youtube en mode privat i compartir amb pfoffice.palmaactiva@gmail.com


De

Palma Film Office és una oficina de suport a rodatges i activitats audiovisuals de l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Palma Film Office. Template de Blogger dissenyat per Templateism i adaptat per l'equip IT de PalmaActiva